Shqyrtime rreth Dietonus

 • Anila
  Unë kam provuar një numër të madh të produkteve për humbjen e peshës: nga pluhurat te çajrat mjekësorë. Kapsulat Dietonus ishin një zbulim i vërtetë për mua. Ky mjet më ndihmoi të arrija rezultatin e dëshiruar për një kohë të shkurtër, dhe kilogramët nuk u kthyen pasi ndaluan marrjen! Në javën e parë të kursit, unë hodha 8 kg, dhe deri sa ta përfundoja, 5 të tjera.
  Dietonus
 • Aron
  Problemet me peshën gjithmonë më kanë munduar. U përpoqa të bëja dieta, shkova në palestër, por kjo pati vetëm një efekt të përkohshëm, dhe pas disa muajsh forma ime e mëparshme e shëmtuar u kthye tek unë. Dietonus gjeti kapsolla rastësisht kur shfletonte forume të rregullta për humbjen e peshës. Unë urdhërova një pako dhe përfundova një kurs gjatë të cilit arrita të humbas 13 kg!
  Dietonus
 • Elisa
  Kapsulat Dietonus janë rekomanduar nga një mik nutricionist. Për 2 javë të marrjes së ilaçit, hodha 10 kg dhe nuk do të ndalem këtu. Interestingshtë interesante që më parë asnjë dietë dhe kurs ilaçesh të shtrenjta nuk ndihmuan për të arritur një rezultat të tillë. Dhe këtu një mjet i lirë paraqiti një mundësi për të dashur veten.
  Dietonus
 • Amarildo
  Gruaja është e dhënë pas dietave dhe tabletave të ndryshme "për humbjen e peshës". Kohët e fundit kam folur për kapsulat Dietonus. Emri më interesoi dhe vendosa të mësoja më shumë për kapsulat. Më pëlqeu që prodhuesi ofron qasje në certifikata dhe vlerësime. Unë dhe gruaja ime përfunduam kursin dhe ishim të kënaqur me rezultatin.
  Dietonus
 • Elsa
  Kilet e tepërta erdhën pasi lindi foshnja, dhe heqja qafe e dhjamit të padëshiruar nuk ishte e lehtë. Një mik, pas një përpjekje tjetër të pasuksesshme për të humbur peshë, rekomandoi kapsula Dietonus. U përpoqa. Ata me të vërtetë ju ndihmojnë të merrni atë që dëshironi!
  Dietonus
Vlerësimi i përdoruesit Dietonus
4.6
6