Dietonus Blej në Farmaci

Cilat zinxhirë farmacish shesin Dietonus

Dietonus - kapsula holluese që përmbajnë përbërës natyralë. Shumë po pyesin nëse është e mundur të porosisni një ilaç të vlefshëm nga kompanitë farmaceutike. Ju nuk mund ta blini ilaçin në farmaci.

Atëherë, ku mund të blini një produkt efektiv të humbjes së peshës? Kapsulat mund të porositen vetëm në faqen zyrtare të prodhuesit në Shqipëri. Arsyet për këtë vendim nga prodhuesi i ilaçeve:

  1. Çmime të ulëta - Kompanitë farmaceutike shtojnë prime në koston bazë të ilaçit. Prodhuesi ka treguar qartë se si ndryshon çmimi i një ilaçi kur bari shitet në faqet e internetit ose sportelet e farmacive.
  2. Disponueshmëria - blerësi gjithmonë mund të konsultohet me një punonjës të kompanisë për veprimin e ilaçit, udhëzimet për përdorim.
  3. Besueshmëria - blerja e Dietonus nga prodhuesi është një garanci për marrjen e kapsollave origjinale.

Kur bëni porosinë, kushtojini vëmendje kërkesave të pagesës. Nëse administrata e faqes kërkon të depozitojë para më parë, këta janë mashtrues dhe ia vlen të largoheni nga portali.